Klanten

Wat klanten van ons vindenDr. Gosse Boxhoorn (ondernemer, o.a oprichter van Solland Solar Energy B.V.)

“Vanuit verschillende vennootschappen, zowel vanuit Shell als vanuit mijn eigen ondernemingen, werk ik al meer dan 20 jaar samen met de experts uit het team van Blatter Legal. Ik ben door hen nog nooit teleurgesteld. Zij zijn steeds in staat tijdig en met een uitstekende kwaliteit diensten te leveren en begrijpen zowel de behoeften van kleine ondernemers als die van multinationals. De juristen van Blatter Legal hebben uitstekende sociale vaardigheden en zijn in staat met iedereen samen te werken, zowel in kleine als grote teams. Altijd to-the-point, klantgericht, no-nonsense aanpak en trouw aan de klanten.”

Karl McGoldrick (ondernemer, o.a. eigenaar van Innflect B.V.)

“Innflect is al ruim 4 jaar klant van Blatter Legal. In deze tijd hebben we samengewerkt aan de oprichting van vijf nieuwe bedrijven, van het opstellen van term sheets tot aan internationale corporate contracten toe. Door de kwaliteit van het geleverde werk, de uitstekende responstijden, de grote flexibiliteit en toewijding om zaken op tijd gedaan te krijgen, biedt Blatter Legal een prima prijs/kwaliteit ervaring. Dat onze samenwerking nog lang mag voortduren.”

Geert van Boekel (CEO van NewFoss Holding B.V.)

“NewFoss is een startup bedrijf opgericht in 2012 met grote internationale ambities. Hiervoor zijn vele overeenkomsten nodig die passend zijn bij de fase waarin het bedrijf verkeert. Bij Blatter Legal krijgen we maatwerk van een hoge kwaliteit. Korte lijnen, betrouwbare adviezen en een no-nonsense cultuur maken het werken met Blatter Legal erg prettig.”

Bart van den Broek (ondernemer, o.a. mede-oprichter en eigenaar van Magnetic Innovations B.V.)

“Magnetic Innovations is ruim 5 jaar, naar volle tevredenheid, klant van Blatter Legal. Blatter Legal is voor ons van grote waarde geweest in het opzetten van verschillende joint ventures in binnen- en buitenland. Bij Blatter Legal wordt goed meegedacht op het juridische, commerciële en financiële vlak, waarbij ook de belangen van de andere partijen op een juiste wijze gewogen worden. De sociale vaardigheden van de juristen hebben ervoor gezorgd dat ook onze partners naar volle tevredenheid terugkijken op deze trajecten naar een joint venture toe. Ook op het gebied van licentieovereenkomsten staat Blatter Legal zijn mannetje met maatwerk. Zij hebben ons perfect geholpen.”

Harry van Raaij (oud-voorzitter PSV Eindhoven)

“Na mijn tijd bij PSV heb ik bij verschillende zakelijke activiteiten en ondernemingen dankbaar en tot mijn tevredenheid, gebruikgemaakt van de efficiënte en oplossingsgerichte diensten van Blatter Legal. Ik ben het meest onder de indruk van hun toegankelijkheid en directe en efficiënte aanpak. Ik ben nog nooit teleurgesteld door deze vakmensen.”

Nikolaj Hoff (oprichter en directeur van Nordic Solar Energy A/S)

“Nordic Solar Energy A/S heeft zonne-energie centrales in Duitsland, Spanje Italië, België en Engeland en heeft Blatter Legal onder andere ingeschakeld voor het verstrekken van juridische diensten (waaronder ook het coördineren van diensten binnen meerdere jurisdicties) met betrekking tot de verwerving van de zonne-energie centrales in België. Het team van Blatter Legal heeft bewezen een betrouwbare en professionele partner te zijn. Zij reageren snel en leveren een hoge kwaliteit van werk binnen de overeengekomen tijd. Wij zijn een zeer tevreden klant van Blatter Legal.”