Oplossingen

Commerciële contracten
Specialist in het opstellen en uitonderhandelen van (internationale) commerciële contracten. Wij begrijpen de complexe juridische, financiële en commerciële belangen die spelen bij een contract. Ondernemers en innovators in onder andere hightech, e-business en duurzame energie en technologie helpt Blatter Legal regelmatig bij inkoop- en verkoopcontracten, agentuur-, distributie-, en franchisecontracten, (offline en online) algemene voorwaarden, samenwerkingsovereenkomsten en servicecontracten.

Ondernemingsrecht
Ondersteuning voor strategische keuzes bij investeringen, fusies en overnames, exits, werknemersparticipaties, joint-ventures en corporate governance. Binnen het ondernemingsrecht heeft Blatter Legal veel ervaring met het opstellen en uitonderhandelen van term sheets, intentieovereenkomsten, participatie- en aandeelhoudersovereenkomsten, optieovereenkomsten en joint-ventureovereenkomsten. Wij begrijpen zowel de positie van ondernemers alsook investeerders en kennen het speelveld.

Intellectuele eigendom
Advies bij de bescherming en het vermarkten van intellectuele eigendom. Blatter Legal stelt joint development overeenkomsten op, zodat ambitieuze ideeën in business worden omgezet en het intellectuele eigendom op de goede plek terechtkomt. Wij ondersteunen bij de bescherming van knowhow door solide geheimhoudingsovereenkomsten (NDA’s). Daarnaast helpt Blatter Legal ondernemingen, ondernemers en innovators met het vermarkten van hun intellectuele eigendom portefeuille door licentiestructuren op te zetten en licentieovereenkomsten op te stellen. Op het gebied van e-business adviseren wij klanten met betrekking tot softwarelicenties, merkbescherming, privacy en user agreements.

Algemeen juridisch
Algemene sparring partner op zowel juridisch als commercieel gebied. Door ons grote netwerk zijn wij in staat verbindingen te leggen tussen bijvoorbeeld ondernemers en investeerders. Bovendien opereren wij ook als algemeen bedrijfsjuridisch adviseur. Met gedegen en brede kennis helpen wij juridische en commerciële uitdagingen inzichtelijk en beheersbaar te maken. Waar nodig schakelen wij daarbij met andere specialisten (zoals notarissen, advocaten, accountants en fiscalisten). Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om het beheer van contracten aan ons uit te besteden.